Εδώ θα βρίσκετε όλους τους διαγωνισμούς του Pet Point

AMBROSIA 2KG

 

Πως δουλεύει ο διαγωνισμός.

στο παράθυρο του διαγωνισμού ,πάνω πάνω γράφει τις συμμετοχές σας και ακριβώς δίπλα τις συνολικές συμμετοχές και ακόμα πιο δίπλα τις ημέρες που απομένουν μέχρι την λήξη του διαγωνισμού.
Οι συνολικές συμμετοχές ,δεν είναι ο αριθμός των ανθρώπων που συμμετέχουν αλλά το άθροισμα των συμμετοχών όλων των ανθρώπων που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό.Δηλαδή ,αν για παράδειγμα συμμετέχουν 2 άτομα και ο ένας έχει 7 συμμετοχές(αν θέλετε ,λαχνούς) και ο άλλος 4 συμμετοχές ,τότε οι συνολικές συμμετοχές (λαχνοί) είναι 7+4 = 11.Αυτός με τις 7 συμμετοχές έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.
Τα ονόματα των συμμετεχόντων ,ευτυχώς ή δυστυχώς δεν επιτρέπεται να ανακοινωθούν ,αλλά μπορούμε να ενημερώνουμε πόσοι συνολικά άνθρωποι συμμετέχουν.Μετά την λήξη του διαγωνισμού, γίνεται η κλήρωση με ηλεκτρικό τρόπο (random.org -λογισμικό κληρώσεων) και οι νικητές ανακοινώνονται στην ίδια σελίδα του διαγωνισμού καθώς επίσης και με προσωπικό email. Στην συνέχεια και αφού παραλάβουν το δώρο τους, ζητάμε (αν θέλει ο τυχερός) να στείλει μια φωτογραφία στο facebook με το δώρο του.

Παλιότεροι Διαγωνισμοί
Ξύλινα κρεβατάκια

Στην ανακοίνωση των νικητών αναγράφεται το μικρό τους όνομα και το αρχικό του επιθέτου τους. Δείτε παράδειγμα ,τους νικητές ενός διαγωνισμού:
https://gleam.io/Gy3rt/pet-point-pro-plan