Εδώ θα βρίσκετε όλους τους διαγωνισμούς του Pet Point

Διαγωνισμός Σεπτεμβρίου κουπόνια

 

Πως δουλεύει ο διαγωνισμός.

Όπως βλέπουμε στο παράθυρο του διαγωνισμού, πάνω πάνω γράφει τις συμμετοχές σας και ακριβώς δίπλα τις συνολικές συμμετοχές και ακόμα πιο δίπλα τις ημέρες που απομένουν μέχρι την λήξη του διαγωνισμού.
Οι συνολικές συμμετοχές, δεν είναι ο αριθμός των ανθρώπων που συμμετέχουν αλλά το άθροισμα των συμμετοχών όλων των ανθρώπων που παίρνουν μέρος στον συγκεκριμένο  διαγωνισμό. Ειδικότερα, για παράδειγμα συμμετέχουν 2 άτομα και ο πρώτος διαγωνιζόμενος έχει 7 συμμετοχές (αν θέλετε, λαχνούς) και ο άλλος διαγωνιζόμενος έχει 4 συμμετοχές, τότε οι συνολικές συμμετοχές (λαχνοί) είναι 7+4 = 11. Ο διαγωνιζόμενος με τις 7  συμμετοχές έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.
Τα ονόματα των συμμετεχόντων, ευτυχώς ή δυστυχώς δεν επιτρέπεται να ανακοινωθούν, αλλά μπορούμε να ενημερώνουμε πόσοι συνολικά άνθρωποι συμμετέχουν. Μετά την λήξη του διαγωνισμού, γίνεται η κλήρωση με ηλεκτρικό τρόπο (random.org -λογισμικό κληρώσεων) και οι νικητές ανακοινώνονται στην ίδια σελίδα του διαγωνισμού καθώς επίσης και με προσωπικό email. Στην συνέχεια και αφού παραλάβουν το δώρο τους, ζητάμε (αν θέλει ο τυχερός) να στείλει μια φωτογραφία στο facebook με το δώρο του.

Παλιότεροι Διαγωνισμοί
AMBROSIA 2KG

Στην ανακοίνωση των νικητών αναγράφεται το μικρό τους όνομα και το αρχικό του επιθέτου τους. Δείτε παράδειγμα ,τους νικητές ενός διαγωνισμού