Τροφές

Taste of the wild – Pet Point Blog

Χωρίς σιτηρά
Όλα τα γεύματα Taste of the Wild  για σκύλους και οι τροφές για γάτες παρέχουν στο κατοικίδιο ζώο σας πλήρη διατροφή χωρίς τη χρήση σπόρων για βέλτιστη υγεία και ζωτικότητα.

Το νούμερο 1 συστατικό είναι από πραγματικό κρέας, ψάρι ή πτηνό
Χρησιμοποιούμε μόνο μοναδικές και εξαιρετικά εύπεπτες ζωικές πρωτεΐνες, συμπεριλαμβανομένου του πραγματικού κρέατος, του σολομού, του αρνιού, του αγριόχοιρου, των ψημένων πτηνών ή των βοσκών. Η πρωτεΐνη από αυτές τις πραγματικές πηγές κρέατος, ψαριών και πτηνών βοηθά στη στήριξη των μυών, τη λειτουργία των οργάνων, το ανοσοποιητικό σύστημα, το υγιές δέρμα και το γυαλιστερό παλτό. Το αποτέλεσμα είναι τα τρόφιμα για σκύλους και γάτες που βοηθούν στη διατήρηση της κομψής κατάστασης της καλής υγείας με μια άγρια ​​γεύση που επιθυμεί το κατοικίδιο ζώο σας.

 

Ειδικά  προβιοτικά
Τα υγιή πεπτικά και ανοσοποιητικά συστήματα είναι ζωτικής σημασίας για τη γενική υγεία του κατοικίδιου ζώου σας. Τα προβιοτικά K9 Strain®  και τα Viables® Probiotics είναι «καλά» βακτηρίδια που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για χρήση στις ξηρές τροφές για κατοικίδια ζώα και έχουν υποστεί επεξεργασία σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας για να διασφαλίσουν την καθαρότητα. Κάθε κιλό ξηρής Taste of the Wild  κατοικίδιων ζώων παρέχει 80 εκατομμύρια ζωντανές, ενεργές προβιοτικές καλλιέργειες που βοηθούν στην υποστήριξη της υγιούς πέψης και βοηθούν το κατοικίδιο ζώο σας να διατηρεί έναν ενεργό τρόπο ζωής.

Λαχανικά, Όσπρια & Φρούτα
Τα πραγματικά προϊόντα, όπως οι γλυκοπατάτες, τα μπιζέλια, οι ντομάτες, τα βακκίνια, τα σμέουρα και άλλα, προσφέρουν βιταμίνες, ανόργανα άλατα, ισχυρά αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες για να βοηθήσουν στη συνολική καλή υγεία και ευεξία. Και γεύση μεγάλη.

Αντιοξειδωτικά
Εκτός από τα αντιοξειδωτικά που προσφέρονται από τα λαχανικά, τα όσπρια και τα φρούτα στις τροφές για σκύλους και γάτες, τα εγγυημένα επίπεδα ψευδαργύρου, σεληνίου και βιταμίνης Ε βοηθούν στην υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος του κατοικίδιου ζώου σας.

Ωμέγα λιπαρών οξέων
Ωμέγα λιπαρό οξύ
Ωμέγα-6 και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα συνεργάζονται για να βοηθήσουν στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερό παλτό, καθώς και συνολικά καλή υγεία.

Αποξηραμένη ρίζα κιχωρίου
Αυτή η πηγή προβιοτικών ινών παρέχει καύσιμο για τα ευεργετικά προβιοτικά βακτήρια στο πεπτικό σύστημα.

DHA
Όλα τα στάδια της ζωής μας και τα τρόφιμα σκυλιών κουταβιών γίνονται με λάδι σολομού, μια εξαιρετική πηγή DHA. Το DHA είναι ένα ωμέγα-3 λιπαρό οξύ που βοηθά στη στήριξη της ανάπτυξης του εγκεφάλου και της όρασης στα κουτάβια, επομένως είναι επίσης σημαντικό για νοσηλευτικά και έγκυα σκυλιά.

 

pet point logo

Πίσω στη λίστα