Πολιτική επιστροφών

Οι επιστροφές προϊόντων στο petpoint.gr πραγματοποιούνται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Με την εκπνοή της προθεσμίας αυτής ο πελάτης χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα υπαναχώρησης ή επιστροφής ελλαττωματικού προϊόντος.

  • Κάθε πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, με δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, εφόσον δεν επιθυμεί την αλλαγή των αγορών του με άλλα προϊόντα από το petpoint.gr. Σε αυτή την περίπτωση τυχόν μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Κάθε πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, με δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, εφόσον δεν επιθυμεί την αλλαγή των αγορών του με άλλα προϊόντα από το petpoint.gr. Σε αυτή την περίπτωση τυχόν μεταφορικά επιβαρύνουν το petpoint.gr. Με την εκπνοή της προθεσμίας αυτής θεωρείται ότι το τυχόν ελάττωμα προκλήθηκε μετά την παράδοση.
Έλεγχος Ελαττωματικού προϊόντος

Το petpoint.gr υποχρεούται σε εύλογο χρονικό διάστημα να προβεί σε αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος με άλλο, χωρίς το εξωτερικό, αισθητικό ή όποιο άλλο ελάττωμα εφόσον αρχικά διαπιστωθεί από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2103004747, πως το ελάττωμά δεν οφείλεται σε κακή χρήση του πελάτη.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε με το petpoint.gr, μέσω email στο eshop@petpoint.gr , ή τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών 2103004747, δίνοντας πλήρη περιγραφή σχετικά με οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε ή και απορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών. Οι τρόποι επιστροφών καθώς και το είδος των προβλημάτων διευθετούνται με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Κάθε επιστροφή προϊόντος θα πρέπει απαραίτητα να συνοδεύετε με την απόδειξη αγοράς.

Παραλαβή προϊόντος

Ο πελάτης κατά την παραλαβή προϊόντων με οποιοδήποτε τρόπο υποχρεούται να τα ελέγξει για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία εξωτερικών, αισθητικών ελαττωμάτων, και στην περίπτωση που υπάρχουν δικαιούται να αποκρούσει την παραλαβή τους. Σε περίπτωση ανεπιφύλακτης παραλαβής του είδους θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση χωρίς ελαττώματα.

Εξαιρέσεις προϊόντων, που ΔΕΝ επιδέχονται επιστροφής για παραλαβές από τα φυσικά καταστήματα είναι τα είδη μεταφοράς ζώων & οι χύμα τροφές.
Το petpoint.gr πριν από την παράδοση προϊόντων στους πελάτες πραγματοποιεί όλους τους απαραίτητους ελέγχους σε αυτά.