Αποστολές -Παραδόσεις

Κόστος μεταφορικών

Δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις ή τα δωρεάν μεταφορικά


Αθήνα – λεκανοπέδιο

 • δωρεάν για παραγγελίες άνω των 20€
 • 3,5€ για παραγγελίες κάτω των 20€
 • δωρεάν αντικαταβολή με POS ή μετρητά
 • χωρίς περιορισμό όγκου ή βάρους
 • Αυθημερόν παράδοση

 για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα και παραγγελίες ως τις 12:00 το μεσημέρι.

Οι παραδόσεις εντός του λεκανοπεδίου της Αθήνας πραγματοποιούνται με μεταφορικά μέσα του Pet Point και δεν υπάρχει περιορισμός σε όγκο ή βάρος! Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αυθημερόν εφ’όσον όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παραγγελία έχει καταχωρηθεί επιτυχώς ως τις 12:00 το μεσημέρι. Σε αντίθετη περίπτωση θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη. Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται είτε με μετρητά , είτε με POS και δεν υπάρχει επιβάρυνση. Οι περιοχές που εξυπηρετούνται φαίνονται στον χάρτη λεκανοπεδίου και περιλαμβάνονται οι εξής Τ.Κ.: 10ΧΧΧ, 11ΧΧΧ,12ΧΧΧ, 13ΧΧΧ, 14ΧΧΧ, 15ΧΧΧ, 16ΧΧΧ, 17ΧΧΧ και από 18100 ως 18899. Επίσης εξυπηρετούνται και οι περιοχές με Τ.Κ.: 19002, 19003, 19004, 19005, 19009, 19016, 19400.Υπόλοιπη Αττική

 • δωρεάν για παραγγελίες άνω των 35€
 • 3,5€ επιβάρυνση για παραγγελίες κάτω των 35€
 • 2€ επιβάρυνση για αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες *
 • για ογκώδεις και παραγγελίες άνω των 30 kg , ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον έξοδα μεταφοράς **
 • για παραγγελίες που ολοκληρώνονται ως τις 12:00 το μεσημέρι, παραδίδονται αυθημερόν στην  εταιρία courier με τελικό παραλήπτη εσάς.

Η παράδοση γίνεται αυθημερόν στην εταιρεία courier (Speedex - ΕΛΤΑ Courier - BOX NOW), εφ’ όσον έχει καταχωρηθεί και μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα και θα φτάσει σε εσάς την επόμενη εργάσιμη (στο 95% των περιπτώσεων). Αν μία παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 12:00 το μεσημέρι, θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα στην εταιρία courier.

Σημείωση: Οι παραγγελίες παραδίδονται στην εταιρία courier από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00, πλην επίσημων αργιών. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε νησιά ή δυσπρόσιτους προορισμούς και κέντρα πόλεων ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστούν επιπλέον 1-2 εργάσιμες ημέρες*** για να παραδοθούν.


Υπόλοιπη Ελλάδα

 • δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€
 • 4,5€ επιβάρυνση για παραγγελίες κάτω των 50€
 • 2€ επιβάρυνση για αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες*
 • για ογκώδεις και παραγγελίες άνω των 30 kg , ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον έξοδα μεταφοράς **
 • για παραγγελίες που ολοκληρώνονται ως τις 12.00 μεσημ.,παραδίδονται αυθημερόν στην courier, με τελικό παραλήπτη εσάς.

Παραδίδουμε αυθημερόν (προσοχή – όχι σε εσάς) την παραγγελία σας στο Courier (Speedex - ΕΛΤΑ - Box now ) εφ’ όσον έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα. Αν η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 12:00 το μεσημέρι. θα την παραδώσουμε την επόμενη εργάσιμη.

Σημείωση: Οι παραγγελίες παραδίδονται στην εταιρία courier από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00, πλην επίσημων αργιών. Οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε νησιά ή δυσπρόσιτους προορισμούς και κέντρα πόλεων ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να χρειαστούν επιπλέον 1-2 εργάσιμες ημέρες*** για να παραδοθούν.

Χρόνος παράδοσης Courier

Οι εταιρίες courier χρειάζονται 1-5 εργάσιμες ημέρες (αναλόγως του προορισμού).***


BOX NOW

Αν επιλέξετε αποστολή με BOX NOW, η παράδοση γίνεται αυθημερόν στη BOX NOW, εφ’ όσον έχει καταχωρηθεί και μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι και είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα και θα φτάσει σε εσάς την επόμενη εργάσιμη (στο 95% των περιπτώσεων - Αττική)  Αν μία παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 12:00 το μεσημέρι, θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα στην εταιρία courier.

Η παραγγελία σας τοποθετείται στο locker της επιλογής σας για να την παραλάβετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμήτε και για το ανώτατο χρονικό όριο των 48ωρών. Παρέχεται η δυνατότητα επέκτασης αυτού για 24ώρες επιπλέον μετά από σχετικό σας αίτημα στην ίδια την BOX NOW.

Αφού αποσταλεί η παραγγελία σας θα ενημερωθείτε από την BOX NOW με μήνυμα Viber/SMS σχετικά με το PIN που θα χρειαστεί να βάλετε ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στη θυρίδα σας και την παραγγελία σας.

Η χρέωση για παραγγελία αξίας:

 • έως 15€, ανέρχεται στα 2€
 • άνω των 15€ είναι δωρεάν

Οι παραπάνω χρεώσεις είναι σταθερές για όλη την ελληνική επικράτεια που βρίσκονται Lockers της BOX NOW.

Tα ανώτατα όρια διαστάσεων ενός δέματος, που μπορεί να εξυπηρετήσει μια θυρίδα locker είναι: 36cm x 45cm x 60 cm με μέγιστο βάρος τα 20kg.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας υπερβαίνει τις ανωτέρω διαστάσεις ή κιλά, συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για τις διαθέσιμες επιλογές σας.

Χρόνος παράδοσης BOX NOW

1–2 εργάσιμες ημέρες***

*Η υπηρεσία δεν προσφέρεται για αγορές με αντικαταβολήΣημαντικές σημειώσεις  *  / **

Αντικαταβολή - Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για όλες τις παραγγελίες και μέχρι το ποσό τον 500 ευρώ και επιβαρύνεται από έξτρα χρέωση 2€ για παραδόσεις που γίνονται με κούριερ. Για τις παραδόσεις στο λεκανοπέδιο Αθηνών που γίνονται με μεταφορικά μέσα του Pet Point είναι δωρεάν.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι πληρωμής (χωρίς επιβάρυνση) που μπορείτε να δείτε εδώ:

Διαθέσιμοι Τρόποι πληρωμής -Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και μόλις εισάγετε τον ταχυδρομικό κωδικό σας ,όλα τα πιθανά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα. Όμως σε μεγάλες/ογκώδεις, ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις , κατόπιν πάντα συνεννόησης με τον αγοραστή.

** Επιλέγουμε πάντα τον οικονομικότερο τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας και για εσάς και για την επιχείρηση. Αν επιθυμείτε άλλον τρόπο αποστολής από αυτόν που επίλεξε η Pet Point ενδέχεται να υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις στο κόστος αποστολής (πάντα κατ' όπιν συνεννόησης)

Τραπεζική Κατάθεση / Έμβασμα Aν επιλέξετε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση ή έμβασμα θα πρέπει να έχει γίνει πριν τις 12:00 το μεσημέρι (αποστολή αποδεικτικού κατάθεσης στο email: eshop@petpoint.gr).

Σε περίπτωση εμβάσματος θα πρέπει να κατατεθεί το πλήρες ποσό της παραγγελίας και τα έξοδα των τραπεζών , βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

***Σημαντική ενημέρωση: Η εταιρία μας δεν ευθύνεται για καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (όπως φυσικές καταστροφές, προβλήματα των προμηθευτών ή μεταφορών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις, απεργίες κ.ο.κ.). Οφείλουμε ωστόσο, να σας ενημερώσουμε και να παραδώσουμε την παραγγελία εντός επιπλέον προθεσμίας.