Αποστολές -Παραδόσεις

Κόστος μεταφορικών

Δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις ή τα δωρεάν μεταφορικά


Αθήνα – λεκανοπέδιο

> δωρεάν για παραγγελίες άνω των 20€
> 3,5€ για παραγγελίες κάτω των 20€
> δωρεάν αντικαταβολή με POS ή μετρητά
> χωρίς περιορισμό όγκου ή βάρους
> Αυθημερόν παράδοση
 για άμεσα διαθέσιμα προϊόντα και παραγγελίες ως τις 12.00 το μεσημέρι

Οι παραδόσεις εντός του λεκανοπεδίου της Αθήνας πραγματοποιούνται με μεταφορικά μέσα του Pet Point και δεν υπάρχει περιορισμός σε όγκο ή βάρος !  Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται αυθημερόν εφ’όσον όλα τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα και η παραγγελία έχει καταχωρηθεί επιτυχώς ως τις 12.00 το μεσημέρι. Σε αντίθετη περίπτωση θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη. Η πληρωμή με αντικαταβολή γίνεται είτε με μετρητά , είτε με POS και δεν υπάρχει επιβάρυνση.  Οι περιοχές που εξυπηρετούνται φαίνονται στον χάρτη λεκανοπεδίου και περιλαμβάνονται οι εξής Τ.Κ. : 10ΧΧΧ , 11ΧΧΧ ,12ΧΧΧ,13ΧΧΧ,14ΧΧΧ,15ΧΧΧ,16ΧΧΧ,17ΧΧΧ και από 18100 ως 18899 . Επίσης εξυπηρετούνται και οι περιοχές με Τ.Κ : 19002,19003,19004,19005,19009,19016,19400 .Υπόλοιπη Αττική

> δωρεάν για παραγγελίες άνω των 35€
> 3,5€ επιβάρυνση για παραγγελίες κάτω των 35€
> 2€ επιβάρυνση για αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες *
> για ογκώδεις και παραγγελίες άνω των 30 kg , ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον έξοδα μεταφοράς **
> για παραγγελίες που ολοκληρώνονται ως τις 12.00 μεσημ. ,παραδίδονται αυθημερόν στην courier με τελικό παραλήπτη εσάς.

Η παράδοση γίνεται αυθημερόν στην εταιρεία courier  , εφ’ όσον έχει καταχωρηθεί και μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι και είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα και θα φτάσει σε εσάς την επόμενη εργάσιμη (στο 95% των περιπτώσεων)  Αν μία παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 12.00 μ.μ. , θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα στην εταιρία courier.

Οι αποστολές παραδίδονται στην εταιρία courier από Δευτέρα έως Παρασκευή, πλην επίσημων αργιών.


Υπόλοιπη Ελλάδα

> δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€

> 4,5€ επιβάρυνση για παραγγελίες κάτω των 50€

> 2€ επιβάρυνση για αντικαταβολή σε όλες τις παραγγελίες*

> για ογκώδεις και παραγγελίες άνω των 30 kg , ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον έξοδα μεταφοράς **
> για παραγγελίες που ολοκληρώνονται ως τις 12.00 μεσημ.,παραδίδονται αυθημερόν στην courier, με τελικό παραλήπτη εσάς.

Παραδίδουμε αυθημερόν (προσοχή – όχι σε εσάς) την παραγγελία σας στο Courier (Speedex) εφ’ όσον έχει καταχωρηθεί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι και είναι άμεσα διαθέσιμα τα προϊόντα. Αν η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 12.00 το μεσημέρι. θα την παραδώσουμε την επόμενη εργάσιμη.

Το courier χρειάζεται 1-5 εργάσιμες ημέρες (αναλόγως του προορισμού)


Σημαντικές σημειώσεις  *  / **

Τραπεζική Κατάθεση / Έμβασμα Aν επιλέξετε να πληρώσετε με τραπεζική κατάθεση ή έμβασμα*   θα πρέπει να έχει γίνει πριν τις 12.00 το μεσημέρι (αποστολή αποδεικτικού κατάθεσης στο email: eshop@petpoint.gr).

*Σε περίπτωση εμβάσματος θα πρέπει να κατατεθεί το πλήρες ποσό της παραγγελίας και τα έξοδα των τραπεζών , βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

*Αντικαταβολή Η αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για όλες τις παραγγελίες και μέχρι το ποσό τον 500 ευρώ και επιβαρύνεται από έξτρα χρέωση 2€ για παραδόσεις που γίνονται με κούριερ.  Για τις παραδόσεις στο λεκανοπέδιο Αθηνών που γίνονται με μεταφορικά μέσα του Pet Point είναι δωρεάν.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι πληρωμής (χωρίς επιβάρυνση) που μπορείτε να δείτε εδώ:

Διαθέσιμοι Τρόποι πληρωμής -Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και μόλις εισάγετε τον ταχυδρομικό κωδικό σας ,όλα τα πιθανά έξοδα υπολογίζονται αυτόματα. Όμως σε μεγάλες/ογκώδεις , ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις , κατόπιν πάντα συνεννόησης με τον αγοραστή.